MVB cloud werkplek

Een complete werkplek inclusief opslagruimte, backup, beveiliging en altijd de nieuwste software. Voorspelbare kosten dankzij een vast laag maandbedrag. Geen investeringen, geen nacalculatie, geen dure licenties en geen langlopende contracten. Dat is de MVB cloud werkplek.

ICT moet het werk makkelijker maken, niet moeilijker. Daarom besteden we veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van onze cloudwerkplek. Gewoon inloggen vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Altijd en overal de beschikking over uw eigen bureaublad, programma’s en bestanden. Van uzelf. En uw collega’s. Dat noemen we nou samen. werken.

Veilig

We beschermen uw werkplek tegen inbreuk via tweefactor authenticatie. Onze managed antivirus en application whitelisting blokkeren virussen en cryptolockers. Een dagelijkse backup beschermt uw bestanden tegen verlies.

Meer informatie over uw veiligheid

Gebruiksvriendelijk

Vergroot de professionaliteit van uw organisatie dankzij hoogwaardige uniforme ICT over alle vestingen en locaties. Altijd en overal uw eigen bureaublad, programma’s, bestanden, mail en agenda’s. Van uzelf. En uw collega’s. 

Wat maakt uw werkplek zo gebruiksvriendelijk

Privacy proof

Al uw data op 1 plek, veilig in Nederland. Geen rondslingerende bestanden op allerlei laptops, maar een transparante mappenstructuur met duidelijk inzicht in alle personen met toegang.

In een ISO 27001 gecertificeerd datacenter.

Bescherm uw organisatie en uw klanten

Voordelig

Bespaar op de kosten voor servers, werkplekken en IT-beheer door uw werkplekken te verplaatsen naar de cloud. Geen investeringen, maar een voorspelbaar laag maandbedrag zonder langlopende verplichtingen.

Wat kunt u besparen

Veilig

Informatiebeveiliging vormt het hart van onze dienstverlening. We passen een groot aantal maatregelen toe om uw werkplek te beveiligen.

Diefstal van vertrouwelijke gegevens, vernietiging van uw documenten, het platleggen van uw netwerk. Zomaar wat reeële risico’s voor uw ICT-voorzieningen. Bedreigingen die vergaande consequenties hebben. Bijvoorbeeld downtime en herstelkosten. Maar ook imagoschade voor uw merk of bedrijf.

Er is ons dan ook alles aan gelegen om dit te voorkomen. U leest hier wat we doen om hackers, virussen, malware en cryptolockers buiten de deur te houden.

 

Veilig inloggen met tweefactor authenticatie

Tweefactor authenticatie (2FA) is de eerste stap in het beveiligen van uw werkplek. Nadat u zich met uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft aangemeld, ontvangt u een pushbericht op uw mobiele telefoon of tablet. U ziet het direct als iemand probeert in te loggen met uw gebruikersnaam en kunt de aanmeldpoging direct goedkeuren of afkeuren.

Application Whitelisting voorkomt versleuteling van uw bestanden

Een cryptolocker is een virus dat ongemerkt binnenkomt bij het bezoeken van een website of via e-mail. Het virus versleutelt al uw bestanden, waardoor deze niet meer toegankelijk zijn. Om dit te voorkomen, passen we Application Whitelisting toe: Alleen programma’s die vooraf zijn goedgekeurd kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor kunnen cryptolockers niet worden gestart en lopen uw bestanden geen risico op versleuteling.

Managed Antivirus blokkeert virussen en malware

Naast Application Whitelisting beschikt elke werkplek over onze managed antivirusoplossing voor aanvullende bescherming tegen virussen en malware. Deze software heeft een zeer hoog detectiepercentage. Uitgebreide rapporten bieden u inzicht in de actuele beveiligingsstatus. Wij verzorgen de antivirusupdates en monitoren bedreigingen.

Uitgebreide backup van uw bestanden en programma's

Zijn er per ongeluk bestanden verwijderd? Geen probleem! We maken een dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse backup van uw bestanden en programma’s en bewaren deze minstens 12 maanden. Zelfs als een probleem pas laat wordt opgemerkt, kunnen we dit eenvoudig herstellen. U kunt altijd terug naar verschillende punten in de tijd.

Naleving van software- en licentievoorwaarden

Het gebruik van illegale software is gevaarlijk. “Gekraakte” software maakt u kwetsbaar voor hackers en door het illegaal delen van licenties loopt u risico op hoge naheffingen. De MVB cloud werkplek bevat alle vereiste licenties en dankzij onze heldere licentiestructuur kunt u elke audit van uw accountant, softwareleverancier of belangenvereniging eenvoudig doorstaan.

Privacy proof

Centrale opslag

Al uw bestanden worden opgeslagen op 1 centrale server. Doordat er geen data meer op uw werkstations staat, loopt u geen risico op een datalek bij verlies of diefstal.

Inclusief 20 GB schijfruimte

Elke MVB cloud werkplek wordt geleverd met 20 GB voor het opslaan van bestanden. Deze voegen we toe aan uw bedrijfstotaal. Als u 10 MVB cloud werkplekken heeft, beschikt u dus over 200 GB opslag.

Eenvoudig uitbreidbaar

Heeft u niet genoeg aan 20 GB per werkplek? Geen probleem! De limiet is maandelijks aanpasbaar in stappen van 10 GB.

Opslag voor teams en personen

Voor elke MVB cloud werkplek voegen we 20 GB toe aan uw bedrijfstotaal. Dit is een groepsbundel die u zelf kunt onderverdelen in teamopslag en individuele opslag.

Teamopslag

Gedeelde map voor alle leden van een vestiging, team of projectgroep:

 • Gedeelde map voor een team of projectgroep;
 • Toegangsrechten per map in te stellen;
 • Snel en veilig onderling bestanden delen.

Individuele opslag

Privémap voor bestanden die de medewerker niet wil delen:

 • Persoonlijke map voor bestanden die niet gedeeld moeten worden;
 • Individuele opslagruimte op de server;
 • Bestanden zijn alleen voor de betreffende medewerker toegankelijk.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiks-vriendelijk

Elke MVB cloud werkplek is een moderne cloudoplossing. Voorzien van uw eigen software, snelkoppelingen en bestanden.

De MVB cloud werkplek onderscheid zich van de meeste andere online werkplekken doordat het geen generieke gedeelde werkplek is, maar een uiterst schaalbare cloudoplossing, specifiek voor uw organisatie.

We configureren uw servers volgens uw wensen en eisen. U deelt deze nooit met anderen en hebt volledige controle over de inrichting van het bureaublad, het start menu en de installatie van software.

U kunt overal inloggen op uw werkplek via een beveiligde webpagina.

Office 365

Microsoft Office 365

Door de uitgebreide integratie met Microsoft Office 365, profiteert u altijd van de nieuwste versie van Office binnen uw MVB cloud werkplek. Dankzij single sign-on kunt u zich met hetzelfde wachtwoord aanmelden op uw werkplek en bij alle Microsoftdiensten.

 • Werk tegelijk samen in hetzelfde document;
 • Deel eenvoudig postvakken en agenda’s met collega’s;
 • Synchroniseer uw e-mail en agenda met uw mobiele telefoon;
 • Nieuwe mobiel? Uw contactpersonen synchroniseren automatisch;
 • Gebruik deze licentie ook op uw eigen PC’s, tablets en telefoons;
 • Altijd de nieuwste versie van Office, nooit meer software kopen.
Software

Breng gerust uw eigen software mee

Uw MVB cloud werkplek is gebaseerd op de servervariant van Windows 10 en beschikt over de standaard basissoftware zoals Adobe Reader, Internet Explorer en Google Chrome. Als de licentie het toelaat, installeren we ook uw eigen bedrijfssoftware.

 • Bespaar kosten door het hergebruiken van bestaande licenties;
 • Geen nieuwe programma’s aanschaffen maar gebruiken wat u al kent;
 • Een professionele backup van uw software en bijbehorende data;
 • Uw software direct beschikbaar voor alle medewerkers;
 • Elke update hoeft nog maar 1 keer te worden geïnstalleerd;
 • Professioneel onderhoud, licentiebeheer en -rapportage.
Single sign-on

Een wachtwoord voor al uw diensten

U krijgt uw eigen server voor het opslaan van uw bestanden. Deze wordt niet gedeeld met andere organisaties. Deze server handelt ook de authenticatie af voor alle diensten van MVB cloud en  Microsoft. U kunt met hetzelfde wachtwoord inloggen op uw cloud werkplek, bij Office 365, Skype, Microsoft Teams, e-mail etcetera. Het verlopen en wijzigen van verschillende wachtwoorden behoort tot het verleden.

 • Wachtwoorden van gebruikers worden beheerd door de server;
 • Collega uit dienst? U blokkert met 1 klik de toegang tot alle systemen;
 • Nog maar 1 wachtwoord nodig voor de belangrijkste diensten;
 • Wijzig eenvoudig uw wachtwoord voor alle diensten in 1 keer.

Voordelig

De MVB cloud werkplek is een abonnementsdienst. U weet vooraf precies waar u aan toe bent en heeft volledig inzicht in uw ICT-kosten. Ingewikkelde licentiestructuren en herhaalde aanschaf van dezelfde software behoren tot het verleden.

Het gekoelde datacenter, voorzien van een dubbele stroom-/noodstroomvoorziening en redundante hardware garanderen een hoge beschikbaarheid. U bespaart op de volgende kosten:

 •  Aanschaf en installatiekosten van een server;
 •  Uitbreiding, beheer en onderhoud van een server;
 •  Beheer en onderhoud van uw werkstations;
 •  Aanschaf van nieuwe versies van Microsoft Office.
 •  Beveiliging-, monitoring- en antivirussoftware;
 •  Opslagcapaciteit en backup;
 •  Stroomverbruik en downtime door storingen;
 •  Aanschaf van Client Access Licenses van Microsoft.

Updates

Als er een nieuwe versie van Windows of Microsoft Office uitkomt, hoeft u deze niet opnieuw aan te schaffen. De software en installatie zijn inbegrepen bij uw MVB cloud werkplek. U maakt dus altijd gratis gebruik van de meest recente versie van Outlook, Word, Excel, PowerPoint etcetera.

Ondersteuning

Elke MVB cloud werkplek wordt professioneel onderhouden en gemonitord en heeft vrijwel geen downtime. Omdat we het systeem volledig zelf beheren, kunnen we u snel en adequaat van dienst zijn bij vragen. Hierdoor bespaart u op uw beheerskosten.

Wilt u verder professionaliseren?

Wilt u verder professiona-liseren?

MVB cloud is een servicegerichte dienstverlener voor organisaties in diverse sectoren.

We onderscheiden ons door kwalitatief hoogwaardige diensten op een zeer toegankelijke wijze beschikbaar te maken.

Hiervoor hebben we het MVB cloud concept ontwikkeld. Totaaloplossingen met een focus op veiligheid, gebruiksgemak en schaalbaarheid, gecombineerd met proactief onderhoud.

We geloven in langdurige, constructieve samenwerking. Dat ziet u ook terug in ons motto: samen. werken.

Bent u niet op zoek naar een leverancier, maar naar een ICT-partner? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.